Смарт гривна GARMIN Fitness Vivofit 2, Черна

205,00 лв.

Наличност: Наличен

Активити тракер с лента на активност и сигнали

* 1+ година живот на батерията
* Напомня Ви да останате активни с лента на активност и звуков сигнал
* Научава Вашето ниво на активност и Ви предлага персонални дневни цели

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка

Смарт гривна GARMIN Fitness Vivofit 2, Черна

Смарт гривна GARMIN Fitness Vivofit 2, Черна

Вашите данни :

* Задължителни полета

Наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона.

Отказ или 

Показва Ви колко е часа и че е "Време за движение"
Изследванията показват, че продължителните периоди на неактивност, като например седенето на бюро, намаляват производството на ензими в организма Ви, които да горят мазнините. Вие може да обърнете тази тенденция чрез кратки, но чести ходения през целия ден. И докато Вие може да забравите за това и да забравите да се движите, vívofit 2 няма да забрави. На екрана ще се яви червена лента и ще издаде лек сигнал след 1 час неактивност, тя ще се увеличава (натрупва) когато се заседите твърде дълго. Просто се пораздвижете и походете малко, за да нулирате тази неприятна лента. Не искате да ви притеснява звуков сигнал на всеки час? Свържете мобилното си устройство, за нежна вибрации когато е необходимо да се раздвижите.

Винаги включен
vívofit 2 следи напредъка Ви 24/7 показвайки Вашите стъпки, калории, изминато разстояние и час на своя лесен за четене дисплей с подсветка. Задайте му режима за следене на съня, когато отидете в леглото и той ще следи вашата почивка. В Garmin Connect, можете да видите общият брой часове на сън, както и периодите на движение и спокоен сън. vívofit 2 е водоустойчив¹, така че да можете да се къпете или ходите под дъжда, без тревоги. И благодарение на 1+ година живот на батерията, можете да държите този активити тракер върху китката си денонощно. Каишката е мека и гъвкава и е допълнително подсигурена от нежелано паден от китката ви. Допълнителените каишки в различни цветове ви позволяват да координира vívofit 2 с вашият гардероб.
 
Персонализирани дневни цели
vívofit 2 изучава Вашето текущо ниво на активност, след това Ви предлага достижима дневна цел. Като достигнете дневната цел, vívofit 2 ще уточни Вашата цел за следващия ден, като постепенно Ви подтиква да водите все по-здравословен живот. А в Garmin Connect™, нашата безплатна и свободна онлайн фитнес общност, може да получавате виртуални баджове за успехите си и да следите прогреса си.
 
Продължавайте да се движите
Когато сте готови да поемете по следващите стъпки за подобряване на здравето Ви, vívofit 2 има допълнителни инструменти за да Ви мотивира. Използвайте функцията хронометър, за да запишете времето на дадена дейност, като разходка или бягане, които след това могат да бъдат запазении и изпратени в Garmin Connect. Използвайте пулсомера2 от комплекта на vívofit, за да следите данните на сърдечната Ви дейност и да получавате по-прецизни резултати за изгорените калории при фитнес тренировка или бягане в парка. За детайлно проследяване на калориите, може да си създадете профил в MyFitnessPal и да го свържете с Вашият акаунт в Garmin Connect. Това ви позволява да сравнявате общо консумираните калории с изгорените калории, които vívofit 2 записва през целия ден.
 
Свързвайте се безжично
През целият ден vivofit 2 се синхронизирате автоматично с Garmin Connect, където може да видите пълна картина на Вашия прогрес, да се присъедините към онлайн предизвикателства и да печелите виртуални значки за допълнителна мотивация. Вие може да се свържете с онлайн общността ни от Вашия компютър или съвместимо мобилно устройство³ чрез приложението Garmin Connect™ Mobile.

Размери (мм)21 mm широчина x 10,5 mm дебелина
Тегло (гр):25,5 гр.
ВодоустойчивостДа
Диагонал на дисплея (инч)25,5 mm широчина x 10 mm височина
Резолюция (пиксели)сегментиран LCD
BluetoothДа
Капацитет (mAh):Две сменяеми CR1632 батерии
Тип аксесоарГривна
Съвместими телефони:iOS, ANDROID, WINDOWS 10
ЦвятЧерен
Живот на батериятаНад 1 година живот на батерията
Гаранция24 месеца
Допълнителни характеристикиАвтоматична синхронизация Подсветка на екрана

Напишете свой отзив

Смарт гривна GARMIN Fitness Vivofit 2, Черна

Смарт гривна GARMIN Fitness Vivofit 2, Черна

Активити тракер с лента на активност и сигнали

* 1+ година живот на батерията
* Напомня Ви да останате активни с лента на активност и звуков сигнал
* Научава Вашето ниво на активност и Ви предлага персонални дневни цели

Напишете свой отзив

Подобни продукти