Спортен смарт часовник Garmin Swim

292,00 лв.

Наличност: Наличен

Garmin Swim™ е единственият часовник за плувци, който записва разстояние, скорост, брой загребвания, както и вида им, и включва безплатен безжичен онлайн анализ, съхранение и споделяне на данни в Garmin Connect™

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка

Спортен смарт часовник Garmin Swim

Спортен смарт часовник Garmin Swim

Вашите данни :

* Задължителни полета

Наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона.

Отказ или 

Garmin Swim има още модерни функции за времеви настройки, може да изчисли ефективността на плуване (SWOLF), което го прави идеален за плувци на закрито от всички нива. Часовникът има тънък профил, проектиран е така, че да не се плъзне при влизане или излизане от басейна. За да Ви помогне при мотивацията, Garmin Swim Ви показва Вашито седмично разстояние под часа. Захранен от батерия, която може да сменяте сами, която издържа една година при обичайно ползване, уредът е винаги готов за тренировка.
Спрете да броите обиколки. Нека Garmin да прави математиката с Garmin Swim. Това е плувният часовник, който следи изминатото разстояние, скорост, обиколки и много други.

Поставете го на ръката си и плувайте
Garmin Swim е готов за ползване с изваждането от кутията – просто му кажете размера на басейна и започнете тренировка. Тънкият му корпус е проектиран така, че да влиза гладко във водата и да не намалява скоростта Ви на плуване. Също така, Вие лесно може да сменяте батерията му, когато се наложи (веднъж годишно при нормална употреба).

Фокусирайте се върху тренировката си
С Garmin Swim на китката си Вие може да се фокусирате върху техниката си вместо да броите обиколки. Той автоматично научава стила на плуване и следи дължината, броя на загребванията, скоростта и др. С натискане на малко бутони Вие може да стартирате времеви тренировки без да се налага непрекъснато да гледате към часовника на басейна. Уредът изчислява дори ефективността (SWOLF). Интуитивният интерфейс се управлява от 6 външни бутона, за да влизате веднага в желаната функция.

Останете мотивиран
Достатъчно елегантен и атрактивен, за да го използвате като еедневен часовник, Garmin Swim Ви поднася персонално напомняне за Вашите цели. За да Ви помогне да останете мотивиран, той показва Вашето седмично преплувано разстояние непосредствено под часа. Часовникът показва часа в две часови зони (нещо много полезно за пътуващите), има и аларма.

Анализирайте и споделяйте резултатите си
След края на тренировката, качете данните от нея в Garmin Connect, нашия уебсайт за безплатни онлайн анализи. Тук може да видите детайлно изминатите метри и Вашия прогрес по време. Вие може също да споделите Вашите тренировъчни данни с Вашия треньор, приятели и семейство. Чрез магията на нашата ANT+™ безжична технология и USB стика, който идва с Вашия Garmin Swim, Вашите тренировъчни данни автоматично се прехвърлят на компютъра Ви, когато сте в обхвата му. Garmin Connect е Mac® и Windows® съвместим.
 

Размери (мм)1.9" x .5" x 1.7" (4.8 x 1.3 x 4.4 cm)
Тегло (гр):40 гр.
ВодоустойчивостДа
Диагонал на дисплея (инч)2.8 cm диаметър
Резолюция (пиксели)55 х 31 пиксела
BluetoothДа
Капацитет (mAh):Клетъчна батерия (CR2032) подменяема от потребителя
Тип аксесоарЧасовник
Съвместими телефони:iOS, ANDROID, WINDOWS 10
ЦвятЧерен
Живот на батерията1 година
Гаранция24 месеца
Допълнителни характеристикиИзобразяване на разстояние Брояч на дължини/обиколки Отброяване на загребвания Калории Постигане на резултати при тренировки Автоматично прехвърляне на данни към РС

Напишете свой отзив

Спортен смарт часовник Garmin Swim

Спортен смарт часовник Garmin Swim

Garmin Swim™ е единственият часовник за плувци, който записва разстояние, скорост, брой загребвания, както и вида им, и включва безплатен безжичен онлайн анализ, съхранение и споделяне на данни в Garmin Connect™

Напишете свой отзив

Подобни продукти