Дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX A300, 20.1 MP

265,83 лв.

Nikon COOLPIX A300, 20.1 MP - правете превъзходни снимки в движение!

* 20.1 MP сензор за изображения
* 2.7" дисплей
* NIKOR обектив 
* 8x оптично мащабиране
* 720p HD филми
* Интелигентен автоматичен режим
* Слот за SD/SDHC/ SDXC карти памет
* Меню на български език

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка

Дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX A300, 20.1 MP

Дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX A300, 20.1 MP

Вашите данни :

* Задължителни полета

Наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона.

Отказ или 

Правете превъзходни снимки в движение с тънкия и стилен COOLPIX A300.

Той е достатъчно малък и лек, за да се побере в джоба или чантата, така че винаги да сте готови да снимате в близък план приятелите и семейството си с вариообектива NIKKOR с 8-кратно оптично увеличение, което може да се разширява до 16-кратно Dynamic Fine Zoom, и да поддържа връзка със смарт устройството ви с помощта на SnapBridge.

20,1-мегапикселовият сензор за изображения гарантира изображения с висока разделителна способност, а функцията за високоефективно намаляване на вибрациите (VR) минимизира заклащането на фотоапарата, като ви гарантира, че ще правите само ясни снимки или плавни HD филми. Използвайте режима „Интелигентен портрет“, за да снимате идеални портрети, и „Автоматичен селектор на сцена“ за автоматично оптимизиране на настройките на фотоапарата.

Заснемайте света около вас със стил с помощта на COOLPIX A300.

ЕЛЕГАНТНО И КОМПАКТНО ТЯЛО
Тънкият дизайн придава елегантност, а с дебелина от 20,1 мм и тегло от 119 г за вас ще бъде удоволствие да носите компактно тяло на фотоапарата в джоба или ръчната си чанта навсякъде и по всяко време. Предлаган в няколко светли и стилни разцветки, този фотоапарат изглежда добре, подхожда идеално на стила ви на живот и прави красиви снимки и филми с висока резолюция.

SNAPBRIDGE
SnapBridge поддържа постоянна и щадяща батерията връзка между фотоапарата и смартфона или таблета ви, за да ви осигури лесен контрол над фотографския ви живот. Вече можете да синхронизирате кадри със смартустройството си, докато снимате, както и незабавно да споделяте качествени изображения, заснети с фотоапарат Nikon. Можете също да управлявате ключови функции на фотоапарата чрез телефона си, да поддържате фотоапарата в правилната часова зона и с актуализиран фърмуер и още много други неща.

Приложението за устройства с Android вече се предлага за изтегляне. Приложението за iOS ще се предлага в App Store® от август 2016 г.

20,1-МЕГАПИКСЕЛОВ CCD СЕНЗОР ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ
Големият брой мегапиксели, побран в компактно тяло, означава, че фотоапаратът разполага с отлични характеристики за обработка на светлината в сензора за изображения, така че да заснемате ясни снимки дори в условия на слаба осветеност и винаги да получавате изображения с висока разделителна способност, които могат да се превърнат в прекрасни увеличени снимки.

ВАРИООБЕКТИВ NIKKOR С 8-КРАТНО ОПТИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ
С качествената оптика NIKKOR с 8-кратно оптично увеличение, което може да се разширява до 16-кратно Dynamic Fine Zoom, предлагаща широк 25 мм до 200 мм зрителен ъгъл (еквивалент при формат 35 мм), пред вас се разкрива море от възможности. Можете да заснемате в близък план забавни изражения на лицето, да съберете всички свои приятели в групова снимка, да запишете всеки момент от семейни празненства или да снимате уникални детайли по време на пътешествие.

ВИСОКОЕФЕКТИВНО НАМАЛЯВАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ (VR)
Високоефективното намаляване на вибрациите намалява заклащането на фотоапарата за повече стабилност, което гарантира ясни снимки дори при пълно увеличение. Когато заснемате неподвижни изображения, функцията за намаляване на вибрациите чрез преместване на оптичен елемент осигурява ефект, който е еквивалентен на скорост на затвора, по-бърза от 3,0 стопа (въз основа на стандарти на CIPA, при максималната телефото позиция).

ЛЕСНА РАБОТА
Оставете фотоапарата да върши работата вместо вас с автоматичните функции, които улесняват снимането, като например „Автоматичен селектор на сцена“, „АФ с намиране на целта“ и „Подпомагане за създаване на панорама“. „Автоматичен селектор на сцена“ автоматично ще избере идеалния режим за условията на снимане и ще оптимизира настройките на фотоапарата вместо вас. „АФ с намиране на целта“ открива обекта автоматично за бързо получаване на фокус, така че да можете веднага да започнете да снимате. „Подпомагане за създаване на панорама“ ви помага да записвате с лекота впечатляващи сцени от пътешествия във вид на панорами.

6,7-САНТИМЕТРОВ/2,7-ИНЧОВ LCD ДИСПЛЕЙ С 230 000 ТОЧКИ
Визуализирайте обектите и сцените ясно на LCD дисплея, така че да можете лесно да композирате снимките си за заснемане на неподвижни изображения и филми. Винаги ще имате кристално ясна видимост дори при ярка слънчева светлина благодарение на противоотразяващото покритие и функцията за регулиране на яркостта на 5 степени.

ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА
Когато пътувате или сте навън и снимате забавлението по време на семейни празненства, дългият живот на батерията е съществено важен, за да не изпуснете нито един от паметните моменти. Можете да правите приблиз. 240 снимки на зареждане, достатъчни да заснемете всичко най-важно, без да се налага да прекъсвате.

ЛЕСНО ЗАСНЕМАНЕ НА ИДЕАЛНИЯ ПОРТРЕТ
Най-добрите портрети се получават автоматично, когато използвате режима „Интелигентен портрет“ по време на снимане. „Гаранция срещу мигане“ ви предупреждава, ако обектът е мигнал, докато сте правили снимката, а „Таймер за усмивка“ автоматично заснема обекта в момента, когато се усмихне. Използвайте опциите за подобряване в „Ретуширане за чаровен ефект“ за смекчаване на тоновете на кожата след заснемане и ефектите за гримиране, като „Сенки за очи“, „Грим за мигли“ и „Червило“. Забавлявайте се с функцията „Автопортретен колаж“, при която фотоапаратът заснема серия от четири или девет изображения през интервали от време и ги запазва като една колажна снимка. Всички изображения, използвани в „Автопортретен колаж“, се запазват и като отделни снимки.

„СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ“ И „БЪРЗИ ЕФЕКТИ“
Лесно е да подобрите снимките си със „Специални ефекти“, докато снимате, като например ефекта „Огледало“, който показва обекта ви и огледалното му изображение в една снимка, „Селективен цвят“ за добавяне на ярък цвят към определени елементи в черно-бяло изображение или „Носталгична сепия“ за създаване на снимки в ретро стил. Придайте на снимките си напълно различен вид незабавно по време на възпроизвеждане с помощта на „Бързи ефекти“, като например „Картина“ или „Рибешко око“, или коригирайте тона с „Изтегляне на светлината“ за добавяне на ефект на звездообразуване към източници на светлина във вашите изображения.

Размери (мм): 95,9 x 58,0 x 20,1 mm
Тегло (гр): 119 g
Резолюция на дисплея:6,7-сантиметров (2,7-инчов) диагонал

Напишете свой отзив

Дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX A300, 20.1 MP

Дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX A300, 20.1 MP

Nikon COOLPIX A300, 20.1 MP - правете превъзходни снимки в движение!

* 20.1 MP сензор за изображения
* 2.7" дисплей
* NIKOR обектив 
* 8x оптично мащабиране
* 720p HD филми
* Интелигентен автоматичен режим
* Слот за SD/SDHC/ SDXC карти памет
* Меню на български език

Напишете свой отзив

Подобни продукти