Дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX A10, 16.1 MP

169,00 лв.

Nikon COOLPIX A10, 16.1 MP - лесен за използване и интуитивен!

* 16.1 MP сензор за изображения
* 2.7" дисплей
* NIKOR обектив 
* 5x оптично мащабиране
* 720p HD филми
* Интелигентен автоматичен режим
* Слот за SD/SDHC/ SDXC карти памет
* Меню на български език

Бърза Поръчка

Бърза Поръчка

Дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX A10, 16.1 MP

Дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX A10, 16.1 MP

Вашите данни :

* Задължителни полета

Наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона.

Отказ или 

Лесната и интуитивна работа с COOLPIX A10 превръща правенето на качествени снимки в забавление.

С удобна ръкохватка и бутони с лесно за работа разположение, той е разработен да предлага повече простота. Вариообективът NIKKOR с 5-кратно оптично увеличение ви позволява да улавяте интересни изражения на лицето и винаги да побирате всички приятели в груповите снимки.

6,7-сантиметровият/2,7-инчов LCD дисплей много улеснява композирането на снимките, а „Автоматичен селектор на сцена“ избира най-добрия сценичен режим за вашите условия на снимане. Превключването към запис на HD филми става само с едно докосване на бутон, а функцията за намаляване на размазването от движение намалява заклащането на фотоапарата за създаване на ясни видеоклипове и изображения. Освен това фотоапаратът се захранва с батерии тип АА, които могат да се намерят навсякъде по света.

Улавяйте с лекота запомнящите се моменти с 16,1-мегапикселовия COOLPIX A10.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И 16,1 ЕФЕКТИВНИ МЕГАПИКСЕЛА
Комбинацията от лесна работа и мощен 16,1-мегапикселов сензор за изображения ви гарантират приятно снимане на качествени изображения с висока разделителна способност.

УДОБНА РЪКОХВАТКА И БУТОНИ С ЛЕСНО ЗА РАБОТА РАЗПОЛОЖЕНИЕ
Удобната ръкохватка стабилизира фотоапарата за по-ясни снимки, а изчистеното и функционално разположение на бутоните прави работата с тях изключително лесна.

ВАРИООБЕКТИВ NIKKOR С 5-КРАТНО ОПТИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ
Широкоъгълният вариообектив NIKKOR с 5-кратно оптично увеличение (26 – 130 мм еквивалент при 35 мм формат) осигурява възможност за правене на широкоъгълни групови снимки на приятелите ви и също така ви позволява да увеличавате отдалечени обекти, без да се притеснявате, че изображенията ще станат размазани.
ПРИБЛИЗ. 230 000-ТОЧКОВ, 6,7-САНТИМЕТРОВ/2,7-ИНЧОВ TFT LCD ДИСПЛЕЙ
Големият и ясен LCD дисплей улеснява композирането при заснемане на филми и изображения и ви предоставя възможност за удобното им преглеждане в режим на възпроизвеждане.
АВТОМАТИЧЕН СЕЛЕКТОР НА СЦЕНА
Снимайте с лекота с помощта на „Автоматичен селектор на сцена“, който автоматично избира вместо вас най-подходящия сценичен режим – като например „Пейзаж“, „Нощен портрет“ или „Близък план“ – според ситуацията ви на снимане. Фотоапаратът ви има 15 сценични режима, които могат да се съчетават с условията, в които снимате. Всеки режим оптимизира настройките на фотоапарата за постигане на най-добрата експозиция за конкретните условия, така че винаги да можете да правите качествени снимки дори в трудна обстановка.

ЗАПИСВАНЕ НА HD ФИЛМИ (720P)
Заснемайте цялото забавление по време на събирания с приятелите и семейството си като плавни HD филми, превключвайки лесно от режим за правене на снимки с помощта на специалния бутон за запис на филм.
НАМАЛЯВАНЕ НА РАЗМАЗВАНЕТО ОТ ДВИЖЕНИЕ
Искате да снимате движещи се обекти, като например деца или домашни любимци? Функцията за намаляване на размазването от движение ви осигурява по-ясни снимки чрез компенсиране на заклащането на фотоапарата и движението на обектите.
СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ
Можете да подобрите изображенията, преди да ги заснемете, с разнообразни творчески ефекти, като например „Огледало“, който показва обекта ви и огледалното му изображение в единична снимка, „Селективен цвят“ за ярко оцветяване на определени елементи от черно-бяло изображение или „Монохромно с висок контраст“, за да придадете меланхолично настроение на снимките си. Изразете по-добре въображението си чрез фотографията.
БЪРЗИ ЕФЕКТИ
Искате да промените вида на снимка, която току-що сте направили? „Бързи ефекти“, като „Рибешко око“, „Ефект „миниатюра“, „Ефект „фотоапарат-играчка“ и „Крос процес“, могат да се добавят в самия фотоапарат, за да придадете уникален стил на вашите изображения.
РЕЖИМ „ИНТЕЛИГЕНТЕН ПОРТРЕТ“
Автоматичните процеси на системата „Интелигентен портрет“ улесняват заснемането на възможно най-добрите портрети. „Таймер за усмивка“ прави снимка, когато разпознае, че обектът се усмихва, „Гаранция срещу мигане“ показва предупредително съобщение, ако открие, че обектът е мигнал, докато сте правили снимката, така че да можете незабавно да направите нова, без да чакате, за да я прегледате. Ефектът „Смекчаване на тоновете на кожата“ е с подобрено разпознаване на лице и усъвършенстван контрол на експозицията на тона на кожата, така че хората в заснетите от вас портрети винаги да изглеждат безупречно.
ЛЕК, КОМПАКТЕН И ЗАХРАНВАН С БАТЕРИИ ТИП АА
С тегло от едва 160 г и достатъчно компактен, за да се побере в джоба или чантата ви, фотоапаратът също така се захранва удобно с батерии тип АА, които могат да се намерят лесно навсякъде по света, където пътувате, така че никога да не се притеснявате, че ще изпуснете идеалния момент.
МоделNikon COOLPIX A10
Размери (мм)96,4 x 59,4 x 28,9 mm
Тегло (гр):160 g
Ефективни пиксели16.1 MP
Сензор за изображения1/2,3-инчов, тип CCD, общ брой пиксели: приблиз. 16,44 милиона
ОбективNIKKOR с 5-кратно оптично увеличение
Оптичен Zoom5x
Дигитален Zoom4x
Максимално f/числоОт f/3,2 до 6,5
Оптичен стабилизаторДа
Автоматично фокусиранеАФ с детекция на контраст
Ръчно фокусиране-
Фокусно разстояниеОт 4,6 до 23,0 мм (зрителен ъгъл, еквивалентен на този при обектив 26 до 130 мм при формат 35 мм [135])
ISO чувствителностISO от 80 до 1600
Тип дисплейTFT LCD дисплей с 5-степенно регулиране на яркостта
Размер дисплей6,7-сантиметров (2,7-инчов) диагонал
Вградена светкавицаДа
Режим светкавицаАвто
Обхват светкавица[W]: от 0,5 до 3,6 м (от 1 фут и 8 инча до 11 фута), [T]: от 0,8 до 1,7 м (от 2 фута и 8 инча до 5 фута и 6 инча)
Размер на изображението16 M (Високо) [4608 x 3456 (Fine)], 16 M [4608 x 3456], 8 M [3264 x 2448], 4 M [2272 x 1704], 2 M [1600 x 1200], VGA [640 x 480], 16:9 [4608 x 2592]
Скорост на затвораОт 1/2000 до 1 сек; 4 сек (сценичен режим „Фойерверки“)
Режим на снимане-
Панорамни снимки-
Разпознаване на лицаДа
Задействане при усмивка-
Настройки на снимане-
Видео заснеманеДа
Файлови форматиНеподвижни изображения: JPEG, филми: AVI (видео: съвместимост с Motion-JPEG, аудио: PCM моно)
ИнтерфейсВисокоскоростен USB, поддържа директен печат (PictBridge), използва се и като изходен аудио/видео конектор (за видео изхода могат да се избират NTSC или PAL)
Свързаност-
Носител за записSD SDHC SDXC
Тип батерия2 x AA
Терминали за вход и изход-
Живот на батериятаПрибл. 200 кадри (алкални батерии)
Заснемащ сензор1/2,3-инчов, тип CCD
Резолюция сензор16.1 Mp
Формат видеоAVI
ВидКомпактен цифров фотоапарат
Конструкция на обектива6 елемента в 5 групи
Лещи-
СамоснимачкаПриблиз. 10 сек
ДиафрагмаЕлектронно управляван избор на ND филтър (-2,7 AV)
Експонация-2.0EV - +2.0EV 1/3EV

Напишете свой отзив

Дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX A10, 16.1 MP

Дигитален фотоапарат Nikon COOLPIX A10, 16.1 MP

Nikon COOLPIX A10, 16.1 MP - лесен за използване и интуитивен!

* 16.1 MP сензор за изображения
* 2.7" дисплей
* NIKOR обектив 
* 5x оптично мащабиране
* 720p HD филми
* Интелигентен автоматичен режим
* Слот за SD/SDHC/ SDXC карти памет
* Меню на български език

Напишете свой отзив

Подобни продукти